Forsikringsskader

Er din bil blevet skadet?

Uanset om skaden er lille eller stor – og om man selv eller andre er skyld i det – er det altid irriterende, når man får en skade på sin bil. Det økonomiske kan man ofte få hjælp til at forsikringen, hvis man er dækket af sådan en. Men besværet er der ingen, der dækker.

Heldigvis kan du gøre det så nemt for dig selv som muligt. Blandt andet ved at vælge et værksted, som du kender og er tryg ved, til at udbedre skaden og tage sig af besværet. Uanset forsikringsselskab er der nemlig frit valg af værksted.

Autoplus er klar til at hjælpe dig uanset skadens omfang; om det er en mindre ridse eller en større reparation. Og vi arbejder selvfølgelig sammen med alle landets forsikringsselskaber og hjælper dig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen, så vi får det hele med. Vi sørger for taksering af skaden og sørger for godkendelsen hos dit forsikringsselskab.

Har din bil fået en skade, så kontakt dit nærmeste Autoplus-værksted og lad os hjælpe dig.

Har du brug for vejhjælp?

Vejhjælp er god service og hurtig hjælp og ikke mindst dem, du ringer til, når uheldet er ude. Det er nemlig godt at vide, hvem man skal kontakte, hvis bilen pludselig går i stå, eller er involveret i en ulykke. Med Vejhjælp og DK Assistance får du muligheden for at komme i kontakt med et landsdækkende netværk af professionelle og uafhængige lokale vejhjælps- og autotransportfirmaer, som ved, hvordan de bedst kan hjælpe dig med dit problem. Det professionelle personale sidder klar til at betjene dig døgnet rundt, og personalet her ved, hvad de taler om.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud til din bil!