Fejlsøgning og diagnosticering

Tjek din bils helbred

De fleste af os går først til mekaniker, når der er noget galt med bilen. Men ved du egentlig, om din bils motor arbejder optimalt med rette funktion og maksimal ydelse? Ved at få udlæst fejlkoder på din bil – hvilket populært sagt svarer til et helbredstjek hos lægen – kan du få klarhed over, om din bil fungerer optimalt. Og det kan der være god grund til: Ved at sikre, at alt virker fejlfrit, kan du undgå at bruge unødigt brændstof eller afhjælpe fejl, der på sigt kan påvirke motoren og ødelægge din bil.

Hos Autoplus kan vi hjælpe dig med diagnosticering af blandt andet tændingssystemer, benzin og dieselindsprøjtningssystemer, indsugningssystemer og udstødning, kontrol af emissioner og udledninger. Vi bruger et bredt udvalg af topmoderne diagnoseudstyr, som løbende bliver opdateret, hvilket gør det muligt for os at fejlsøge på din bil – uanset årgang og mærke.

Udlæsning af fejlkoder er hos os i mange tilfælde en del af det faste serviceeftersyn, og vi vil til enhver tid anbefale, at du får din bil diagnosticeret mindst én gang om året.

Kontakt dit nærmeste Autoplus-værksted og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud til din bil!